Koulutukset

Kouluttaminen on eräs lempihommistani! Teen koulutuksia sekä etänä että tilanteen taas salliessa myös lähikoulutuksina. Suurimman osan ajastani vietän Tampereella ja Helsingissä, mutta liikun mielelläni kauemmaskin kouluttamaan sekä yhdistystoimintaan että itsensä työllistämiseen liittyvistä aiheista. Voidaan miettiä yhdessä teille sopiva kokonaisuus, tai ehkä joku näistä valmiista koulutuksista sopisi teille?

Tapahtumavarainhankinta -koulutus sopii kaikille, jotka järjestävät tai haluaisivat järjestää tapahtumia osana yhdistyksen varainhankintaa. Suomen kielen lisäksi koulutus on saatavilla myös viroksi ja englanniksi. Kolmen tunnin koulutus maksaa 400 e + alv 24 %.

Tarinoilla taaloja -koulutuksessa käsitellään tavoitteellista tarinankerrontaa. Koulutus sopii kaikille, jotka haluavat kehittyä tavoitteellisina tarinankertojina.
Suomen kielen lisäksi koulutus on saatavilla myös viroksi ja englanniksi. Kolmen tunnin koulutus maksaa 400 e + alv 24 %.

Jos haluat minulta sparrausta tai neuvontaa yhdistystoimintaan että itsensä työllistämiseen liittyen, se onnistuu myös.  Neuvonnan tuntihinta on 60 e + alv 24 %.

Jos kiinnostuit, laita sähköpostia osoitteeseen jenni@jennikallionsivu.fi  tai soita +358 45 1058815.